Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantbeoordelingen

  Toolsvoordelig.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

  Sinds 2011 is Toolsvoordelig.nl door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Toolsvoordelig.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

  We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van ons onderstreept. 

  Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

  Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij ons te kopen.

  Al zolang als wij online actief zijn streven wij naar een uitmuntende beoordeling. Na uw bestelling ontvangt u altijd een uitnodiging om ons te beoordelen. Wij lezen iedere beoordeling en nemen alle feedback ter harte. Onderstaand een greep uit onze beoordelingen. Wij versturen onze uitnodigingen vanuit The Feedback Company. Zij zorgen voor een correcte afhandeling van de beoordeling en dat alle ingestuurde beoordelingen worden geplaatst!