Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Toolsvoordelig levert binnen 24 uur aan particulieren en bedrijven door heel Nederland. Door ons centrale magazijn te Cuijk, kunnen wij dit realiseren. Ook omdat wij alles op voorraad hebben, kunnen wij bestellingen vóór 22:00 nog in behandeling nemen. Toolsvoordelig heeft beschikking over een eigen service monteur, dus ook na uw bestelling kunt u weer terecht bij Toolsvoordelig om uw gereedschap te laten repareren, neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

  Garantie

  Alle producten uit ons assortiment worden geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit en hebben een minimale garantieperiode van 12 maanden. Wanneer een product defect raakt neemt u contact met ons op, en het product wordt kosteloos* bij u opgehaald. (*hierop zijn onze retourvoorwaarden van toepassing, klik hier om deze in te zien) Neem contact op met de klantenservice, alvorens het artikel te retourneren!

  Toolsvoordelig geeft een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie voor producten waar u bij nader inzien toch geen behoefte aan heeft. Deze producten kunnen ongebruikt en in de originele verpakking aan ons worden geretourneerd.

  Toolsvoordelig hanteert lage prijzen, dit is te realiseren door slimme inkoop technieken en een snelle logistieke afhandeling. Wij werken met vaste prijzen. Alle prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.


  Webwinkel KEUR
  Toolsvoordelig is goedgekeurd door Stichting WebwinkelKeur. Webwinkel Keur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Elke deelnemer wordt door ons beoordeeld op een vaste checklist van punten. Hiermee controleren we o.a. of het duidelijk is met wie u zaken doet en wat u afspreekt.

  Klikken op het webwinkel keurmerk bij aangesloten webwinkels geeft u de mogelijkheid om uw ervaring te plaatsen met de betreffende webwinkelier of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft u meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden.

  Mocht u ondanks al deze zorgen toch verwikkeld raken in een onenigheid met een aangesloten webwinkelier, dan kunt u terecht bij onze onafhankelijke geschillencommissie. Deze doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkomt u onnodig hoge kosten.

   

  Klik hier om onze contactgegevens in te zien.