Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  • Webwinkelkeur

  GRATIS Accu Actie Makita

  Bij aanschaf van een deelnemende Makita accu machine in de actieperiode van 1 september t/m 31 december 2020 kun je na registratie een gratis accu aanvragen. Registreren kan t/m 31 januari 2021.

  Ben je een particulier? Registreer hier je aankoop.
  Ben je een zakelijke klant? Registreer hier je aankoop.

   

  Klik hier voor alle deelnemende machines.

   

  Let op! 
  - Makita verstuurt de gratis accu maximaal 5 weken na de registratiedatum.

  Voor Belgische klanten
   
  Belgische klanten kunnen ook profiteren van deze actie. Echter kan de gratis accu alleen bij een zelf gekozen ophaalpunt in Nederland worden opgehaald (dit is een voorwaarde van Makita Nederland).

  Doelgroepen voor deze actie:

  1. Zakelijke gebruikers. Je dient een BTW- en KvK nummer te verstrekken.
  2. Particuliere gebruikers. Je kunt in de actieperiode maximaal 5 gratis artikelen aanvragen, en alleen van verschillende producten.

  Looptijd van de actie:

  De actie loopt van 1 september t/m 31 december 2020. Je kunt voor het gratis artikel registreren t/m 31 januari 2021 op makita.nl/aanbieding.

  Actievoorwaarden van Makita:

  1. Als niet-ingezetene van Nederland kun je gebruik maken van de acties waar je het free item kunt ophalen bij het per mail gecommuniceerde Servicepunt in Nederland.
  2. De aankoopdatum ligt in de periode 1 september t/m 31 december 2020.
  3. De registratie dient plaats te vinden vóór eind januari 2021. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
  4. Deelnemende actieproducten staan op de actielijst en zijn op Toolsvoordelig.nl te herkennen aan het gele 'gratis accu' icoon. De volledige actielijst vind je vind je op makita.nl/aanbieding.

  Bekijk hier de actievoorwaarden en registreer je aankoop!