Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Makita Gratis Toolholder met riem

  Gratis Makita Toolholder met riem

  Toolsvoordelig en Makita hebben samen een leuke actie opgezet: bij aankoop van een actiemachine ontvang je een gratis Makita toolholder met riem. 

  Hoe werkt de toolholder met riem actie? 

  De gratis Makita toolholder met riem wordt door Makita Nederland geleverd en kan worden aangevraagd door onderstaande stappen te doorlopen: 

  • Schaf een geselecteerde Makita machine aan bij Toolsvoordelig
  • Ga naar https://actie.makita.nl/login
  • Selecteer de juiste actie
  • Vul de gevraagde gegevens in: persoonlijke gegevens, informatie van de dealer waar u de machine heeft aangeschaft, modelnummer, upload aankoopbewijs, deze krijgt u in de mail, upload een foto van het serienummer

  Actievoorwaarden:

  1. Als niet-ingezetene van Nederland kun je gebruik maken van de acties waarbij je het gratis actie-item kunt ophalen bij het per mail gecommuniceerde Servicepunt in Nederland.
  2. De aankoopdatum ligt in de periode van 1 juli tot en met 30 september 2021. De aankoopdatum dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
  3. De registratie dient plaats te vinden tot en met 31 oktober 2021. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
  4. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).
  5. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een gratis actie-item.