Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bosch PRO Deal Meetgereedschap actie

  PRO Deal Meetgereedschap

  Toolsvoordelig en Bosch hebben samen een leuke actie opgezet: 

  Koop een Bosch Professional Meetgereedschap uit het nivelleringsassortiment en kies een bijpassend accessoire gratis.

  • Bezoek de PRO Deals Promo website op de volgende link: www.pro360.com/prodeals - deze pagina brengt je naar de PRO Deals webapplicatie.
  • Door deel te nemen aan PRO Deals wordt een persoonlijk PRO360 gebruikersprofiel aangemaakt, indien dit nog niet bestaat. Meer informatie over de PRO360 vindt je in de Algemene Voorwaarden, die je hier kunt bekijken.
  • Voer het serienummer, het apparaatnummer en SKU (stock keeping unit) van het gekochte promotionele product en de datum van aankoop in.
  • Upload de factuur van het gekochte promotieproduct naar PRO Deals door de factuur te fotograferen of te uploaden via bestandsupload. Houd er rekening mee dat op de factuur duidelijk het gekochte nivelleertoestel, de aankoopprijs en de datum van aankoop moet worden vermeld.
  • Afhankelijk van het promotionele product dat je hebt gekocht, zal een selectie van compatibele meetgereedschap-accessoires worden getoond op de PRODeals website. Je kunt hieruit een accessoire van jouw voorkeur selecteren, mits aan alle voorwaarden is voldaan.
  • Voer het leveringsadres in en voltooi het deelnameproces.
  • De aankoop van het promotionele product (datum op factuur) moet plaatsvinden binnen de actieperiode. De factuurdatum is beslissend voor de aankoop binnen de actieperiode. Als de factuurdatum buiten de actieperiode valt, is het aan jezelf om te bewijzen dat de aankoop heeft plaatsgevonden binnen de actieperiode. Aanmelden voor de actie kan vanaf 01.09.2021. Deelname aan de promotieactie kan tot 30 dagen na aflopen actieperiode.
  • De PRODeal promotie voor Bosch Professional Meetgereedschap bestaat uit het kopen van een professional meettoestel vanuit het Bosch nivelleringsassortiment (tegellaser, puntlaser, combilaser, lijnlaser, rotatielaser of optisch nivelleertoestel) om een gratis compatibel meetgereedschapsaccessoire te ontvangen vanuit een voor gedefinieerde selectie, afhankelijk van de beschikbaarheid. Je kunt de beschikbare producten gelinkt aan deze promotie van Bosch terugvinden op de PRO Deals website www.pro360.com/prodeals; de getoond gratis items zijn beschikbaar en zijn beschikbaar zo lang de voorraad strekt. Je kunt slechts één item kiezen.