Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Black Friday en Cyber Monday Acties

  Tijdens Black Friday en Cyber Monday strooien we flink met hoge kortingen op diverse merken in ons assortiment. Ja, je leest het goed!
  En omdat de prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland/België een betere deal vindt.
  Tussen 17 en 30 november profiteer je bij Toolsvoordelig enorm veel van kortingen tot wel 30% extra.
  Via de actie pagina kom je bij de lopende acties die in de spotlight staan. Je kunt ook op de onderstaande banners drukken om bij het gewenste merk uit te komen. Naast dit assortiment is er nog veel meer te ontdekken op Toolsvoordelig.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.


  Mocht je opzoek zijn naar producten en u kunt deze niet vinden?
  Schroom niet om de Chat- of Mailfunctie te gebruiken waarbij je een passend advies van onze medewerkers krijgt. Wij helpen u graag op werkdagen van 09:00 tot 22:00 zodat we samen bij uw ideale product uitkomen.

  Onderaan deze pagina vind je de actievoorwaarden voor onze verschillende acties!

  Actievoorwaarden BLACK FRIDAY 2020

  1. Bovenstaande acties zijn geldig tot en met 30 november 2020.
  2. Acties zijn geldig vanaf het moment van eerste communicatie over de betreffende actie (Mail, Website).
  3. Bij staffelkortingacties (Makita, Carat) behoud Toolsvoordelig het recht om de gegeven korting in geval van gedeeltelijke retourname te verrekenen wanneer niet meer aan de berekende staffel wordt voldaan.
  4. Bij lengtezendingen / palletzendingen kunnen additionele kosten in rekening worden gebracht. Hierover wordt na aankoop contact gezocht met de klant.
  5. Bij de online aankoop van een actieproduct wordt de korting automatisch verrekend in het winkelmandje óf dient een actiecode ingevuld te worden.
  6. Op de acties is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
  7. Aan de acties kunnen geen rechten worden ontleend.
  8. Vragen, klachten of opmerkingen over deze actievoorwaarden kunnen kenbaar worden gemaakt via 085 070 9000 of [email protected].
  9. Door gebruik te maken van onze acties verklaart de klant akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.