Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen bezorgd
Betaal achteraf met Afterpay of In3 termijnen
Gratis verzending vanaf €50 naar Nederland & België!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen bezorgd
  Betaal achteraf met Afterpay of In3 termijnen
  Gratis verzending vanaf €50 naar Nederland & België!
  Filters

  Wat mag het kosten?

  Tot

  Merken

  Milwaukee Redemption Actie (Verlopen)

  Koop een geselecteerd Milwaukee product en ontvang een gratis cadeau!

  Koop een geselecteerd Milwaukee product en ontvang een gratis cadeau!

  Actieperiode:

  De actie begint op 1 juni 2023 om 00.01 uur en eindigt op 14 juli 2023 om 23.59 uur (GMT).

  Actie:

  Koop je een Milwaukee product binnen de actieperiode, kan er een aanvraag ingediend worden voor deze actie. De deelnemers kunnen slechts één aanvraag indienen per aangekocht deelnemend product, maar als de deelnemers twee (of meer) deelnemende producten in één transactie (of in afzonderlijke transacties) aankopen tijdens de actieperiode, kunnen ze twee (of meer) afzonderlijke aanvragen indienen. De goedkeuring van meer dan drie aanvragen gebeurt naar eigen inzicht van de organisator.

  Alle aanvragen moeten vóór 11 augustus 2023 worden ontvangen in overeenstemming met de onderstaande aanvraagprocedure om in aanmerking te komen voor deze actie.

  Alle deelnemende producten moeten nieuwe en originele Milwaukee-producten zijn die aangekocht zijn bij een deelnemende Milwaukee-retailer. Aankopen van tweedehandse, refurbished of gereviseerde producten, en aankopen op veiling websites (bv. eBay) of bij derde verkopers die geen deelnemende retailers zijn, met inbegrip van verkopen op websites van online retailers (bv. Amazon, Amazon Marketplace en Bol.com), alsook producten die van buiten de EER zijn ingevoerd of producten die nagemaakt zijn of op enigerlei wijze inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten van de organisator, komen niet in aanmerking voor deze actie.

  Het geschenk is niet inwisselbaar, niet overdraagbaar en er is geen contant geld, krediet of alternatief product beschikbaar. In geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de organisator zich het recht voor om een alternatief geschenk van dezelfde of grotere waarde te verstrekken.

  Recht op deelname, voorwaarde voor deelname en levering:

  De actie geldt voor inwoners van België, Luxemburg en Nederland die 18 jaar of ouder zijn op de begindatum van de actie [1 juni 2023]. Er wordt alleen geleverd aan adressen in België, Luxemburg en Nederland. Indien een deelnemende aankoop wordt gedaan in België, Luxemburg en Nederland door een deelnemer die buiten België, Luxemburg en Nederland woont, is deze inzending nietig. De actie is nietig en niet van toepassing waar dit wettelijk verboden is en waar dit noodzakelijk is.

  Er kan een bewijs worden gevraagd dat de deelnemer in aanmerking komt voor de actie, en geschenken kunnen worden ingehouden tot de organisator er volledig van overtuigd is dat aan de bovengenoemde criteria is voldaan. De beslissing van de organisator is definitief en er wordt niet over gecorrespondeerd of gediscussieerd.

  De actie is alleen beschikbaar voor consumenten en deelnemers die een deelnemend product kopen bij een deelnemende Milwaukee-retailer. Aanvragen van georganiseerde groepen, derden, dealers, agenten, macro's of andere geautomatiseerde middelen komen niet in aanmerking. Onvolledige aanvragen of aanvragen die niet in overeenstemming zijn met deze voorwaarden of de aanvraag instructies, worden afgewezen. Door dealers samengestelde tool kits komen niet in aanmerking voor geschenkaanvragen. Deelnemende producten moeten originele Milwaukee-producten zijn. Deze promotie geldt niet voor producten van Milwaukee die tijdens de campagne niet op de lijst staan of voor producten die buiten de actieperiode zijn gekocht. Deze actie geldt niet voor producten die zijn aangekocht bij Amazon, eBay, Bol.com en andere online marktplaatsen van derden.

  Privacy:

  Door hun indiening van een aanvraag voor deelname aan de actie worden de deelnemers geacht deze overeenkomst te hebben aanvaard. De deelnemers aan de actie zijn onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden van www.milwaukeetool.eu, de website van Milwaukee, en de persoonsgegevens van de deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de organisator dat beschikbaar is op: https://redemption.milwaukeetool.eu/privacy-policy/.

  Indien deelnemers toestemming geven voor de verwerking van hun persoonsgegevens voor marketingdoeleinden van de organisator, behoudt de organisator zich het recht voor contact met hen op te nemen over verschillende product- en dienstenpromoties van Milwaukee of andere gerelateerde communicatie. Als deelnemers niet wensen dat er contact met hen wordt opgenomen, moeten ze dat melden aan de organisator via [email protected].

  Aanvraagprocedure:

  Om aanspraak te maken op deze actie moet, zodra deelnemers een deelnemend product hebben gekocht binnen de actieperiode, een aanvraagformulier worden ingevuld en vóór de inwisselingsdatum online worden ingediend via de volgende link: redemption.milwaukeetool.eu. De deelnemers moeten een volledig leesbare kopie van het aankoopbewijs uploaden als onderdeel van de aanvraag. Het geüploade aankoopbewijs moet alle vereiste informatie bevatten, met name het modelnummer en/of de beschrijving van het deelnemende product, de prijs die voor het deelnemende product werd betaald, het feit dat het deelnemende product werd aangekocht bij een deelnemende retailer, een foto van de streepjescode op de bon [het EAN/streepjescode nummer] en de aankoopdatum.

  De deelnemers moeten hun aanvraag indienen binnen de aangegeven inwisselingsperiode van de actie. Aanvragen die vóór of na de inwisselingsdatum worden ingediend, zijn ongeldig.

  Zodra een deelnemer een aanvraag heeft ingediend, wordt een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van de aanvraag verstuurd naar het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. Die e-mail bevat nadere informatie over de aanvraag en een aanvraagnummer. Als uw aanvraag succesvol is, zal uw geschenk binnen 21 werkdagen na de indieningsdatum van de aanvraag worden verstuurd. Er is een handtekening vereist bij de levering van uw geschenk. Als er vragen zijn in verband met uw aanvraag, of als er meer informatie nodig is, wordt er binnen 21 dagen na de indieningsdatum van de aanvraag contact met u opgenomen op uw e-mailadres. Als u uw geschenk niet ontvangt binnen 21 dagen na de indieningsdatum van uw aanvraag, neem dan contact op met de organisator op [email protected] met vermelding van uw naam, adres en aanvraagnummer.

  Alle aanvragen in verband met deelnemende producten die vervolgens worden geretourneerd aan de retailer voor volledige terugbetaling, worden als ongeldig beschouwd, en de deelnemer moet de organisator onmiddellijk op de hoogte brengen via [email protected] om de aanvraag te annuleren. De deelnemer moet het geschenk op eigen kosten terugsturen naar het bovengenoemde adres van de organisator.

  De organisator behoudt zich het recht voor om, ter bescherming tegen frauduleuze, ongeldige of herhaalde aanvragen, bij een deelnemende retailer te controleren of alle aanvragen wel degelijk in aanmerking komen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de eis dat de deelnemer bewijst dat hij het product niet heeft geretourneerd binnen de periode van 21 dagen na de aankoopdatum. De organisator raadt de deelnemers aan hun verpakking van het deelnemende product te bewaren tot ze hun geschenk hebben ontvangen, voor het geval een validatie wordt geëist. De deelnemers erkennen dat de organisator in dit verband contact kan opnemen met de deelnemende retailers. Aanvragen voor geretourneerde producten, kwade trouw of frauduleuze inzendingen of aanvragen die anderszins niet voldoen aan de voorwaarden van deze overeenkomst, worden ongeldig verklaard en de deelnemer zal geen geschenk ontvangen.

  Alle aanvragen moeten de volledige naam, het e-mailadres, het telefoonnummer en een geldig leveringsadres van de deelnemer in België, Luxemburg of Nederland bevatten. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor technische, hardware-, software-, server-, website- of andere storingen of schade van welke aard dan ook, voor zover dit de deelnemer verhindert of anderszins belemmert om deel te nemen aan de actie. Aanvragen per fax, telefoon of post worden niet aanvaard. Onvolledige aanvraagformulieren worden als ongeldig beschouwd, evenals aanvraagformulieren die niet in overeenstemming met deze overeenkomst zijn ingevuld.

  Een online inzending is gratis, maar er kunnen kosten voor de internetverbinding en voor mobiele data van toepassing zijn voor de deelnemer. De kosten voor toegang tot de actiewebsite zijn afhankelijk van de individuele internetprovider van de deelnemer en vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor toegangskosten.

  De organisator bezorgt het geschenk op het opgegeven adres in België, Luxemburg of Nederland. Indien de door de organisator gekozen koerier het geschenk niet succesvol kan afleveren omdat het adres ongeldig is of omdat de aanvrager niet aan zijn verplichtingen voldoet, en het geschenk vervolgens naar de organisator wordt teruggestuurd, zal nog één leveringspoging (twee in totaal) worden ondernomen voordat de verantwoordelijkheid en de kosten voor de levering van het geschenk volledig voor rekening van de aanvrager komen. De aanvrager moet contact opnemen met [email protected] om dit te regelen.

  Algemene voorwaarden:

  De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een onderbreking van de actie wegens overmacht of andere factoren waarover de organisator geen controle heeft.

  In overeenstemming met alle relevante wetgeving en praktijkcodes behoudt de organisator zich het recht voor om deze actie op te schorten of te wijzigen. Indien een dergelijke wijziging of opschorting plaatsvindt, zal de organisator hiervan zo snel als praktisch mogelijk is melding maken op zijn website.

  Deze actie is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

  Deze overeenkomst valt onder de wetten van de Europese Unie.

  Onze merken
  Filter
  8 producten
  Milwaukee M18 FMT-0X Li-Ion Accu Multitool
  MilwaukeeM18 FMT-0X Li-Ion Accu Multitool

  Lithium-Ion accu multitool zonder ...

  Lithium-Ion accu multit...

  Op voorraad
  €299,38€256,95 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €212,36
  Toevoegen
  Milwaukee M18 FJS-0X Li-Ion FUEL™ decoupeerzaagmachine (excl. accu)
  MilwaukeeM18 FJS-0X Li-Ion FUEL™ decoupeerzaagmachine (excl. accu)

  Milwaukee® gepatenteerd FIXTEC-sy...

  Milwaukee® gepatenteer...

  Op voorraad
  €399,22€266,49 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €220,24
  Toevoegen
  Milwaukee M12 FIWF12-422X Li-Ion FUEL™ compacte accu-slagmoersleutel 1/2"
  MilwaukeeM12 FIWF12-422X Li-Ion FUEL™ compacte accu-slagmoersleutel 1/2"

  Door Milwaukee® ontworpen en gefa...

  Door Milwaukee® ontwor...

  Op voorraad
  €399,22€341,99 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €282,64
  Toevoegen
  Milwaukee M18 FUEL™ SAWZALL® reciprozaagmachine - M18 FSZ-0X
  MilwaukeeM18 FUEL™ SAWZALL® reciprozaagmachine - M18 FSZ-0X

  ...

  ...

  Op voorraad
  €420,96€309,99 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €256,19
  Toevoegen
  Milwaukee M12 PCG/310C-201B Li-Ion accu-kit-/lijmpistool
  MilwaukeeM12 PCG/310C-201B Li-Ion accu-kit-/lijmpistool

  Max. 1780 N drukkrachtREDLINK over...

  Max. 1780 N drukkrachtR...

  Op voorraad
  €325,47€279,99 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €231,40
  Toevoegen
  Milwaukee M18 BLPP2A2-502X Li-Ion Brushless accu-combi gereedschapsset / Powerpack
  MilwaukeeM18 BLPP2A2-502X Li-Ion Brushless accu-combi gereedschapsset / Powerpack

  (M18 BLPD2 - M18 koolborstelloze s...

  (M18 BLPD2 - M18 koolbo...

  Op voorraad
  €709,53€609,99 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €504,12
  Toevoegen
  • Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen bezorgd
  • Betaal achteraf met Afterpay of In3 termijnen
  • Gratis verzending vanaf €50 naar Nederland & België!
  Milwaukee M18 FSZ-502X Li-Ion Accu Reciprozaagmachine
  MilwaukeeM18 FSZ-502X Li-Ion Accu Reciprozaagmachine

  Accu reciprozaagmachine met 2x M18...

  Accu reciprozaagmachine...

  Op voorraad
  €468,00€398,99 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €329,74
  Toevoegen
  Milwaukee M18 FJS-502X Li-Ion FUEL™ decoupeerzaagmachine
  MilwaukeeM18 FJS-502X Li-Ion FUEL™ decoupeerzaagmachine

  Milwaukee® gepatenteerd FIXTEC-sy...

  Milwaukee® gepatenteer...

  Op voorraad
  €737,36€632,99 Prijs incl. BTW | Prijs excl. BTW: €523,13
  Toevoegen

  Overige categorieën in Acties

  Milwaukee Redemption Actie (Verlopen)

  Koop een geselecteerd Milwaukee product en ontvang een gratis cadeau!

  Actieperiode:

  De actie begint op 1 juni 2023 om 00.01 uur en eindigt op 14 juli 2023 om 23.59 uur (GMT).

  Actie:

  Koop je een Milwaukee product binnen de actieperiode, kan er een aanvraag ingediend worden voor deze actie. De deelnemers kunnen slechts één aanvraag indienen per aangekocht deelnemend product, maar als de deelnemers twee (of meer) deelnemende producten in één transactie (of in afzonderlijke transacties) aankopen tijdens de actieperiode, kunnen ze twee (of meer) afzonderlijke aanvragen indienen. De goedkeuring van meer dan drie aanvragen gebeurt naar eigen inzicht van de organisator.

  Alle aanvragen moeten vóór 11 augustus 2023 worden ontvangen in overeenstemming met de onderstaande aanvraagprocedure om in aanmerking te komen voor deze actie.

  Alle deelnemende producten moeten nieuwe en originele Milwaukee-producten zijn die aangekocht zijn bij een deelnemende Milwaukee-retailer. Aankopen van tweedehandse, refurbished of gereviseerde producten, en aankopen op veiling websites (bv. eBay) of bij derde verkopers die geen deelnemende retailers zijn, met inbegrip van verkopen op websites van online retailers (bv. Amazon, Amazon Marketplace en Bol.com), alsook producten die van buiten de EER zijn ingevoerd of producten die nagemaakt zijn of op enigerlei wijze inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten van de organisator, komen niet in aanmerking voor deze actie.

  Het geschenk is niet inwisselbaar, niet overdraagbaar en er is geen contant geld, krediet of alternatief product beschikbaar. In geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de organisator zich het recht voor om een alternatief geschenk van dezelfde of grotere waarde te verstrekken.

  Recht op deelname, voorwaarde voor deelname en levering:

  De actie geldt voor inwoners van België, Luxemburg en Nederland die 18 jaar of ouder zijn op de begindatum van de actie [1 juni 2023]. Er wordt alleen geleverd aan adressen in België, Luxemburg en Nederland. Indien een deelnemende aankoop wordt gedaan in België, Luxemburg en Nederland door een deelnemer die buiten België, Luxemburg en Nederland woont, is deze inzending nietig. De actie is nietig en niet van toepassing waar dit wettelijk verboden is en waar dit noodzakelijk is.

  Er kan een bewijs worden gevraagd dat de deelnemer in aanmerking komt voor de actie, en geschenken kunnen worden ingehouden tot de organisator er volledig van overtuigd is dat aan de bovengenoemde criteria is voldaan. De beslissing van de organisator is definitief en er wordt niet over gecorrespondeerd of gediscussieerd.

  De actie is alleen beschikbaar voor consumenten en deelnemers die een deelnemend product kopen bij een deelnemende Milwaukee-retailer. Aanvragen van georganiseerde groepen, derden, dealers, agenten, macro's of andere geautomatiseerde middelen komen niet in aanmerking. Onvolledige aanvragen of aanvragen die niet in overeenstemming zijn met deze voorwaarden of de aanvraag instructies, worden afgewezen. Door dealers samengestelde tool kits komen niet in aanmerking voor geschenkaanvragen. Deelnemende producten moeten originele Milwaukee-producten zijn. Deze promotie geldt niet voor producten van Milwaukee die tijdens de campagne niet op de lijst staan of voor producten die buiten de actieperiode zijn gekocht. Deze actie geldt niet voor producten die zijn aangekocht bij Amazon, eBay, Bol.com en andere online marktplaatsen van derden.

  Privacy:

  Door hun indiening van een aanvraag voor deelname aan de actie worden de deelnemers geacht deze overeenkomst te hebben aanvaard. De deelnemers aan de actie zijn onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden van www.milwaukeetool.eu, de website van Milwaukee, en de persoonsgegevens van de deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de organisator dat beschikbaar is op: https://redemption.milwaukeetool.eu/privacy-policy/.

  Indien deelnemers toestemming geven voor de verwerking van hun persoonsgegevens voor marketingdoeleinden van de organisator, behoudt de organisator zich het recht voor contact met hen op te nemen over verschillende product- en dienstenpromoties van Milwaukee of andere gerelateerde communicatie. Als deelnemers niet wensen dat er contact met hen wordt opgenomen, moeten ze dat melden aan de organisator via [email protected].

  Aanvraagprocedure:

  Om aanspraak te maken op deze actie moet, zodra deelnemers een deelnemend product hebben gekocht binnen de actieperiode, een aanvraagformulier worden ingevuld en vóór de inwisselingsdatum online worden ingediend via de volgende link: redemption.milwaukeetool.eu. De deelnemers moeten een volledig leesbare kopie van het aankoopbewijs uploaden als onderdeel van de aanvraag. Het geüploade aankoopbewijs moet alle vereiste informatie bevatten, met name het modelnummer en/of de beschrijving van het deelnemende product, de prijs die voor het deelnemende product werd betaald, het feit dat het deelnemende product werd aangekocht bij een deelnemende retailer, een foto van de streepjescode op de bon [het EAN/streepjescode nummer] en de aankoopdatum.

  De deelnemers moeten hun aanvraag indienen binnen de aangegeven inwisselingsperiode van de actie. Aanvragen die vóór of na de inwisselingsdatum worden ingediend, zijn ongeldig.

  Zodra een deelnemer een aanvraag heeft ingediend, wordt een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van de aanvraag verstuurd naar het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. Die e-mail bevat nadere informatie over de aanvraag en een aanvraagnummer. Als uw aanvraag succesvol is, zal uw geschenk binnen 21 werkdagen na de indieningsdatum van de aanvraag worden verstuurd. Er is een handtekening vereist bij de levering van uw geschenk. Als er vragen zijn in verband met uw aanvraag, of als er meer informatie nodig is, wordt er binnen 21 dagen na de indieningsdatum van de aanvraag contact met u opgenomen op uw e-mailadres. Als u uw geschenk niet ontvangt binnen 21 dagen na de indieningsdatum van uw aanvraag, neem dan contact op met de organisator op [email protected] met vermelding van uw naam, adres en aanvraagnummer.

  Alle aanvragen in verband met deelnemende producten die vervolgens worden geretourneerd aan de retailer voor volledige terugbetaling, worden als ongeldig beschouwd, en de deelnemer moet de organisator onmiddellijk op de hoogte brengen via [email protected] om de aanvraag te annuleren. De deelnemer moet het geschenk op eigen kosten terugsturen naar het bovengenoemde adres van de organisator.

  De organisator behoudt zich het recht voor om, ter bescherming tegen frauduleuze, ongeldige of herhaalde aanvragen, bij een deelnemende retailer te controleren of alle aanvragen wel degelijk in aanmerking komen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de eis dat de deelnemer bewijst dat hij het product niet heeft geretourneerd binnen de periode van 21 dagen na de aankoopdatum. De organisator raadt de deelnemers aan hun verpakking van het deelnemende product te bewaren tot ze hun geschenk hebben ontvangen, voor het geval een validatie wordt geëist. De deelnemers erkennen dat de organisator in dit verband contact kan opnemen met de deelnemende retailers. Aanvragen voor geretourneerde producten, kwade trouw of frauduleuze inzendingen of aanvragen die anderszins niet voldoen aan de voorwaarden van deze overeenkomst, worden ongeldig verklaard en de deelnemer zal geen geschenk ontvangen.

  Alle aanvragen moeten de volledige naam, het e-mailadres, het telefoonnummer en een geldig leveringsadres van de deelnemer in België, Luxemburg of Nederland bevatten. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor technische, hardware-, software-, server-, website- of andere storingen of schade van welke aard dan ook, voor zover dit de deelnemer verhindert of anderszins belemmert om deel te nemen aan de actie. Aanvragen per fax, telefoon of post worden niet aanvaard. Onvolledige aanvraagformulieren worden als ongeldig beschouwd, evenals aanvraagformulieren die niet in overeenstemming met deze overeenkomst zijn ingevuld.

  Een online inzending is gratis, maar er kunnen kosten voor de internetverbinding en voor mobiele data van toepassing zijn voor de deelnemer. De kosten voor toegang tot de actiewebsite zijn afhankelijk van de individuele internetprovider van de deelnemer en vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor toegangskosten.

  De organisator bezorgt het geschenk op het opgegeven adres in België, Luxemburg of Nederland. Indien de door de organisator gekozen koerier het geschenk niet succesvol kan afleveren omdat het adres ongeldig is of omdat de aanvrager niet aan zijn verplichtingen voldoet, en het geschenk vervolgens naar de organisator wordt teruggestuurd, zal nog één leveringspoging (twee in totaal) worden ondernomen voordat de verantwoordelijkheid en de kosten voor de levering van het geschenk volledig voor rekening van de aanvrager komen. De aanvrager moet contact opnemen met [email protected] om dit te regelen.

  Algemene voorwaarden:

  De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een onderbreking van de actie wegens overmacht of andere factoren waarover de organisator geen controle heeft.

  In overeenstemming met alle relevante wetgeving en praktijkcodes behoudt de organisator zich het recht voor om deze actie op te schorten of te wijzigen. Indien een dergelijke wijziging of opschorting plaatsvindt, zal de organisator hiervan zo snel als praktisch mogelijk is melding maken op zijn website.

  Deze actie is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

  Deze overeenkomst valt onder de wetten van de Europese Unie.

  Milwaukee Redemption Actie (Verlopen)